top of page
BOX MSAT.png
ISPRAVKA.jpg
BOX 3.png

BOX 3 sa m:sat tv

FIKSNA+NET20+M:SAT TV

1.275 RSD/MES

2.549 RSD/MES

*Do 10 meseci 50% popusta na mesecnu naknadu uz ugovornu obavezu i eRacun, po isteku promo perioda mesecna naknada iznosi 2.549RSD
internet
do 20/4 Mb/s
televizija
150+TV kanala
fiksna
neograniceno

PRIJAVA: 066-80-29-106

Uslovi BOX 3 promocije FIKSNA+m:SAT tv +NET

prvih 10 meseci 50% popusta –za korisnike koji nemaju nijednu od usluga NET i m:SAT tv a uvedu ih, i opredele se za BOX 3 paket uz ugovornu obavezu na 24 meseca,
• prvih 5 meseci 50% popusta – za korisnike koji uvode NET ili m:SAT tv uslugu i opredele se za BOX 3 paket uz ugovornu obavezu na 24 meseca,
• prvih mesec 50% popusta – za korisnike koji već koriste fiksnu liniju, NET i m:SAT tv uslugu i opredele se za BOX 3 paket uz ugovornu obavezu na 24 meseca, kao i za korisnike koji obnavljaju ugovornu obavezu za BOX 3 paket.

Svi korisnici koji se u promo periodu opredele za novi BOX 3 paket, prvih pet meseci mogu da uživaju u svim kanalima u okviru m:SAT tv usluge!

Promocija traje do 31.08.2022. godine.

Mesečna naknada za BOX 3 (FIKSNA + m:SAT tv + NET) paket važi uz ugovornu obavezu na 24 meseca i uslugu eRačun. Nakon isteka ugovorne obaveze korisniku se naplaćuje cena mesečne naknade bez ugovorne obaveze.

Ukoliko korisnik potpiše ugovornu obavezu bez usluge eRačun, naknadno može da se prijavi za eRačun i u tom slučaju plaća cenu mesečne naknade uz ugovornu obavezu i uslugu eRačun (bez obzira kada se u toku meseca prijavi za uslugu, za tekući mesec naplatiće mu se mesečna naknada sa uračunatim popustom od 50 dinara za uslugu eRačun). Sa druge strane, ukoliko korisnik otkaže uslugu eRačun povećava mu se cena mesečne naknade i u tom slučaju plaća cenu mesečne naknade uz ugovornu obavezu bez usluge eRačun (koja je viša za 50 dinara).

Korisnik može da aktivira do tri dodatna STB uređaja. Dodatni STB uređaj se korisniku dodeljuje po zahtevu korisnika. Nakon isteka ugovorne obaveze za m:SAT tv paket (FIKSNA+m:SAT tv+NET), dodatni STB uređaj koji je bio u promociji se naplaćuje po standardnom cenovniku definisanom za ovu uslugu van promocije.

Korisnik m:SAT tv usluge koji potpiše ugovor za BOX 3 paket sa m:SAT tv uslugom (FIKSNA+m:SAT tv+NET) dobija besplatno jedan STB uređaj, i ako je do tada plaćao dodatni STB uređaj uz m:SAT tv uslugu.

*Dodatna pogodnost u vidu otključanih svih kanala prvih pet meseci od trenutka aktivacije usluge se ne odnosi na dodatni paket Zadruga.

** HD kanali su dostupni tamo gde postoje tehničke mogućnosti.

Šta sadrži novi BOX 3 paket?

• Povoljniju mesečnu naknadu uz uslugu eRačun (ukoliko se opredelite za mesečnu naknadu uz ugovornu obavezu i uslugu eRačun i nakon isteka promotivnog perioda)
• m:SAT tv – satelitsku televiziju sa velikim brojem TV kanala različitih žanrova
• Mogućnost da dodatne TV pakete i to: HBO, HBO+, EXTRA, Mađarski i Rumunski paket, odnosno, Mađarski i Rumunski ukoliko izaberete MAX TV paket
• Internet brzine do 20/4 Mb/s sa dinamičkom IP adresom i jednim mailbox nalogom veličine 1GB
• Fiksnu liniju sa 150 minuta za pozive ka fiksnim brojevima u domaćem saobraćaju i neograničenim pozivima ka mobilnim i fiksnim brojevima u mts mreži i ka fiksnim brojevima u Supernovi i mts d.o.o.
• Mogućnost aktiviranja dodatnih usluga u okviru fiksne telefonije

Telekom Srbija zadržava pravo izmene ponude kanala u okviru TV paketa.

bottom of page